home
Ellie
visie
organisatietrajecten
individuele coaching
workshops
contact

ERVARINGSGERICHTE WORKSHOPS EN TRAININGEN

Vraag en context zijn leidend voor de vorm en duur van de workshop of training.


1. HET WIEL VAN LEIDERSCHAP EN VERANDERING

Meerdaagse workshop die leidinggevenden en consultants steunt om proactief met dynamieken en condities in organisaties te werken. Om latente kracht beschikbaar te maken en verandering effectief te begeleiden.

Je leert:

Er is de mogelijkheid om:

Neem contact op voor oriënterend gesprek.
Download hier de PDF voor meer informatie.


2. VERDIEPING WIEL VAN LEIDERSCHAP EN VERANDERING

Aanbod voor diegenen die de basisworkshop hebben gevolgd. Die behoefte hebben aan het verder verdiepen en verbreden van hun eigen begeleiderschap m.b.t. het Wiel. Die de bereidheid hebben om zichtbaar te worden in afstemming met hun ware Noorden.


3. IN COMPANY WORKSHOPS EN TRAININGEN ROND VERBINDING

Workshops op maat rond verbindingsvraagstukken zijn een inspirerende impuls voor een team of afdeling als onderdeel van een groter organisatietraject, op zichzelf staand of specifiek rond een actueel thema.

Voorbeelden van workshops rond verbinding:

Neem contact op voor oriënterend gesprek.


4. RETRAITES VOOR VROUWEN

De vrouwenemancipatie lijkt in het Westen vergevorderd te zijn. Hoewel vrouwen nu formeel gezien gelijk zijn aan mannen is er een gebied dat onderontwikkeld is: dat van de feminiene waarden. Je ware gezicht laten zien als krachtige vrouw. De weg naar gezond krachtig vrouw-zijn kent vele universele vraagstukken waar het leven een authentiek antwoord op verwacht. Vragen zijn als richtingwijzers. Lees ze en vind tegelijkertijd rust en vervulling. Bevrijd van vertrouwde patronen terug de band met je vrouwelijkheid te herstellen. Om van daaruit het gezonde vrouwelijke te verbinden met het gezonde mannelijke. Beide zijn essentieel. Voor onszelf en de maatschappij. Download hier de flyer.

Samen met Dirkje Veltman ontwikkel en begeleid ik deze workshops.